VHP Rijnmond spreekt DC Nickerie toe

Op 10 september jl. hebben Tina Jakoeb (voorzitter) en Ram Nathi (ondervoorzitter) namens Kern VHP Rijnmond (hierna: de kern) de burgermoeder (ook wel districtscommissaris genoemd (hierna: DC)) van Nickerie, mevrouw Senrita Gobardhan van harte welkom geheten.


Als burgermoeder van het landbouwdistrict Nickerie is zij de werkarm van de president die ten dienste staat van het volk. Nickerie heeft de potentie om zich verder te ontwikkelen in allerlei sectoren, echter ontbreken de middelen en kennis hiervoor.

In haar welkomsttoespraak gaf Tina Jakoeb aan dat Kern VHP Rijnmond ervan bewust is dat de DC momenteel voor heel wat uitdagingen staat, niet alleen vanwege de Covid-19 situatie maar ook de financiële economische crises. De situatie in Suriname is momenteel nijpend vanwege het feit dat onze mensen in zware armoede leven. Kern VHP Rijnmond is ten alle tijde bereid om te helpen. De kern heeft sinds de verkiezingen reeds een aantal projecten gerealiseerd (zie ook www.vhprijnmond.nl). Het doel is om hiermee verder te gaan en ook mee te denken hoe de kern projecten kan realiseren die op lange termijn kan bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname.

Het is belangrijk dat Kern VHP Rijnmond en de DC met elkaar in dialoog blijven om de samenwerking op deze manier te versterken en naar mogelijkheden te zoeken om Suriname te blijven ondersteunen waar nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes