Over mij

In het dagelijks leven ben ik jurist afgestudeerd in Staats- en Bestuursrecht en International and European Union Law. Ik ben een persoon die gedreven, leergierig en ambitieus is, nieuwigheden snel omarmt en houd van uitdagingen. Mijn naasten, vrienden, kennissen en collega’s hebben ondervonden dat ik obstakels niet uit de weg ga, elke kans die mij geboden wordt met beide handen aangrijp en het onderste uit de kan haal, voor mezelf maar ook voor de anderen die ik graag help.

Daarnaast ben ik oprichter van Stichting Jakoeb. Via de Stichting onderneem ik projecten om de welzijn van kinderen te bevorderen. Dit doe ik op twee manieren, namelijk:

  • Middels het schrijven van artikelen omtrent de rechten van het kind: het doel is om volwassenen en kinderen bewust maken van de rechten die een kind heeft. Niet alleen kinderen moeten weten wat hun rechten zijn en hoe zij voor hun rechten kunnen opkomen maar ook voor volwassenen is het van essentieel belang dat ze weten dat er minimumregels zijn waar zij voor moeten zorgen bij het grootbrengen van een kind.
  • Middels het verlenen van materiële bijstand en ondersteuning aan kinderen door textiel, schoolmateriaal, speelgoed en levensmiddelen te verzamelen en deze aan kinderen te doneren die het het hardst nodig hebben: het doel op korte termijn is om kinderen in hun basisbehoeften te voorzien. Op het moment dat deze behoeften zijn vervuld kunnen kinderen een volgende stap zetten in hun ontwikkeling en verder werken aan een gezonde toekomst.

Ook ben ik secretaris voor VHP Nederland en voorzitter van de kern Rijnmond. Ik heb voor de VHP gekozen omdat de partij voor alle Surinamers is ongeacht ras, geloof of kleur. Ik heb tot mijn 20ste levensjaar in Suriname gewoond. Tijdens mijn verblijf in Suriname en na mijn vertrek naar Nederland is de regering Bouterse aan de macht geweest. Tijdens zijn regeerperiode is Suriname in een zware economische crisis belandt waardoor velen onder de armoedegrens leven. Aangezien mijn ouders en een groot deel van de familie in Suriname wonen, heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe familie, vrienden en kennissen die onder de armoedegrens leven de dupe werden van wanbeleid en corruptie.  Dit was voor mij de voornaamste reden om vanuit Nederland mij in te zetten voor een beter Suriname. Ik heb binnen VHP Nederland actief meegeholpen om campagne te voeren voor de verkiezingen. Nu de VHP aan de macht is, zet ik mij in, samen met anderen binnen kern Rijnmond en VHP Nederland, om het land te helpen met wederopbouwen.

Dierenliefhebber!

Disneygek!

Reisfanaat!

Een reiziger in hart en nieren! Het is mijn wens om minimaal 100 landen te bezoeken. Hieronder een video van een aantal landen die ik reeds bezocht heb!

Mocht u meer willen weten dan kunt u contact opnemen met mij via onderstaande formulier.

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes