VHP Rijnmond bedankt Niesha Jhakry

Op 19 maart 2023 bracht Niesha Jhakry, voormalig lid van het Nationale Jeugdparlement van Suriname en momenteel actief betrokken bij de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP), een bezoek aan VHP Rijnmond. Het bezoek markeerde een waardevolle gelegenheid om de betrokkenheid van Jhakry te erkennen en verdere samenwerking tussen beide partijen te bespreken.

Met haar politieke ervaring en toewijding heeft Niesha Jhakry zich bewezen als een gewaardeerd politicus. Na haar korte profilering als kandidaat tijdens de verkiezingen in 2015, werd ze in 2020 gekozen als lid van De Nationale Assemblée. Haar betrokkenheid bij de VHP en haar politieke expertise maken haar een waardevolle partner voor positieve veranderingen.

Tijdens het bezoek aan VHP Rijnmond zijn diverse belangrijke onderwerpen besproken, met als doel verdere samenwerking te bevorderen. Beide partijen hebben de intentie om gezamenlijk initiatieven te ontplooien die gericht zijn op het bereiken van gemeenschappelijke doelen. Het streven naar positieve veranderingen en het bevorderen van welzijn staan centraal in deze samenwerking.

Een bijzonder aspect van het bezoek was de aanwezigheid van de heer Shaam Ramsaran, eigenaar van NSR Heavy Equipment. Zijn betrokkenheid bij de gesprekken droeg aanzienlijk bij aan de waardevolle uitwisseling van ideeën en de mogelijkheden voor samenwerking. De aanwezigheid van de heer Ramsaran benadrukte het belang van een brede samenwerking tussen verschillende sectoren om gemeenschappelijke doelen te verwezenlijken.

VHP Rijnmond kijkt uit naar het versterken van de banden met Niesha Jhakry en het aangaan van verdere samenwerking om positieve veranderingen te bevorderen. Haar betrokkenheid en politieke ervaring vormen waardevolle troeven in dit streven. De ontmoeting heeft nieuwe mogelijkheden voor samenwerking gecreëerd, en VHP Rijnmond is enthousiast over de toekomstige stappen die gezamenlijk zullen worden gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes