VHP NL uitgenodigd door OFBJP

Op 17 december jl. heeft de Indiase Diaspora Shri. keshav Prasad Maurya Ji (Deputy Chief Miniter Uttar Pradesh, India) en Shri.Yogendra Upadhaya Ji (Minister of IT & Electronis Uttar Pradesh, India) in Nederland welkom geheten.


Tijdens deze informatieve bijeenkomst van de OFBJP waren ook leden van VHP Nederland uitgenodigd. OFBJP staat voor de Overseas Friends of BJP (Bharatiya Janata-partij, één van de grootste hindoe nationalistische politieke partij in India waarvan premier Narendra Modi de partijleider is). De BJP is een netwerk die overzeese Indiërs met elkaar verbindt en wordt door de afdeling buitenlandse zaken van de BJP in New Delhi gecoördineerd.

Aanwezigen kregen de mogelijkheid om vragen te stellen. Het verzoek vanuit de Surinaamse Diaspora was om Suriname beter op de kaart te zetten in India zodat er in de toekomst op allerlei niveaus samengewerkt kan worden.


VHP NL is oprecht geïnteresseerd in voortdurende samenwerking en wilt in dialoog blijven en samen naar mogelijkheden zoeken om elkaar te ondersteunen waar nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes