VHP Rijnmond vernieuwt en verjongt

Op 9 augustus jl. heeft Kern Rijnmond (onderdeel van afdeling VHP Nederland) een stap vooruitgezet in de keiharde strijd om de moederpartij (VHP) te helpen Suriname weder op te bouwen. De wens om Kern Rijnmond te vernieuwen en verjongen heeft geleid tot het oprichten van Stichting Kern VHP Rijnmond (hierna: de stichting of Kern Rijnmond). De stichting heeft tijdens haar eerste officiële ledenvergadering, in de aanwezigheid van nieuwe leden en het hoofdbestuur van VHP Nederland, haar doelen, plannen voor de toekomst en het nieuwe bestuur (voorzitter : Tina Jakoeb, ondervoorzitter : Ram Nathie, secretaris : Ashwien Siewnath en penningmeester : Shyam Anroedh) gepresenteerd.

Kern Rijnmond heeft tijdens de verkiezingen op verschillende manieren (zowel financieel als middels het project ‘Laat je hart spreken’) ondersteuning geboden aan VHP Nederland om gezamenlijk het uiteindelijke doel (verkiezingswinst op 25 mei 2020) te realiseren. Denk hierbij aan het organiseren van diverse lezingen/feestelijke activiteiten om geldelijke donaties op te halen, hulpgoederen zoals rolstoelen, pampers, medicijnen, computers, schoolmaterialen voor kinderen op te halen en verschepen naar Suriname om met name senioren, kinderen en anderen die onder de armoedegrens leven te ondersteunen. Daarnaast waren enkele leden naar Suriname afgereisd om de moederpartij te fysiek te ondersteunen. Het doel van stichting Kern VHP Rijnmond zal nu gefocust zijn op het verlenen van ondersteuning aan de moederpartij met het wederopbouwen van Suriname door o.a. sociaal zwakkeren in Nederland en Suriname te ondersteunen, het verzorgen van gastlessen op diverse basisscholen om jongeren bewust te maken van hun roots in Suriname, uitstippelen van o.a. het diasporabeleid in overeenstemming zijn met het beleid van de moederpartij en nog veel meer! (volg de Facebookpagina voor de activiteiten van Kern Rijnmond).

Kern Rijnmond heeft haar koers ingezet en is klaar om de moederpartij te ondersteunen. Samen met u wilt Kern Rijnmond haar krachten bundelen en werken aan een beter Suriname. Bij deze verwelkomt Kern Rijnmond een ieder van harte om mee te helpen haar doelen te realiseren want samen staan we sterker!

Namens het bestuur van Stichting Kern VHP Rijnmond:

Speciale dank aan het hoofdbestuur van VHP Nederland, alle nieuwe en overige leden van de stichting en in het bijzonder de voormalige voorzitter van Kern Rijnmond Jay Pahladsingh.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes