Kennismaking N. Ramdin

Op dinsdag 7 december jl. heeft Kern VHP Rijnmond een kennismakingsbijeenkomst gehad met mevr. Nirmala Ramdin. Aanwezigen tijdens deze bijeenkomst waren mevr. Tina Jakoeb (voorzitter), Ram Nathi (ondervoorzitter), Shyam Anroedh (penningmeester), Ashwien Siewnath (secretaris) en Kries Bandhoe (mede-oprichter Kern Rijnmond/lid).

Merv. N. Ramdin is een vrouwenrechtenvoorvechter en levert op verschillende manieren haar bijdrage aan het verbeteren van de positie van vrouwen en jongeren in de Surinaamse samenleving. Zo zet zij zich niet alleen in voor een gelijkwaardige positie van de vrouwen maar is ook bezig om jongeren te begeleiden zodat zij zich beter kunnen investeren in hun ontwikkeling en hun maatschappelijke toekomst. Dit doet ze onder andere middels het organiseren van sociale activiteiten en festivals.

Haar boodschap aan zowel vrouwen en jongeren is dan ook om allereerst te werken aan een stevige basis door onder andere educatie te verwerven en vooral eerlijk te zijn tegenover jezelf (eventueel hulp zoeken en aanvaarden waar het niet lukt). Vanaf een stevige basis kunnen vrouwen en jongeren verder werken aan hun toekomst, aldus Nirmala.

De voorzitter van Kern VHP Rijnmond heeft tijdens de bijeenkomst alle projecten die de Kern tot heden heeft ondernomen toegelicht en een exemplaar aan mevr. Ramdin overhandigd waarin deze projecten terug te vinden zijn.

De bijeenkomst werd afgesloten met een hapje en een drankje. Speciale dank aan Shyam Anroedh voor het organiseren van deze bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes