Brainstormsessie van VHP Nederland

In het kader van de komende verkiezingen en wederopbouw van Suriname organiseerde VHP Nederland, in samenwerking met Professor Dewanand Mahadew, een co-creatie bijeenkomst op zaterdag 14 september 2019.

Suriname zit in ons. Als het daar goed gaat hebben wij een fijn en rust gevoel hier in Nederland. Maar het gaat niet alleen om onze mensen daar, het is ook in ons eigen belang om mee te werken aan een beter Suriname. Een veilige vakantie, blije familieleden, mogelijkheden om te ondernemen, remigreren zijn zaken die wij graag wensen. Daarom juist, moeten wij ons meer inzetten voor een regering die deze zaken kan realiseren.

Met deze gedachte hebben circa 40 genodigden meegewerkt om tastbare resultaten te verkrijgen voor het direct ondersteunen van de moederpartij. Er is een basis gelegd voor het op gang brengen van een proces om zoveel mogelijk Surinamers in diasporalanden te betrekken.

De deelnemers hebben met veel enthousiasme in groepen aan drie thema’s gewerkt namelijk: het beïnvloeden van stemgedrag, campagnestrategie en wederopbouw van Suriname.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Foto’s door VHP Nederland

Bron: VHP Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes