Fietsenproject Kern VHP Rijnmond

Kern VHP Rijnmond heeft van de donateurs Wolter Raes en Ruud Borgreve van gemeente Hilversum 200 tweedehandse fietsen gedoneerd gekregen die in Januari naar Suriname zijn verscheept.

Eén van de belangrijkste doelen die dit project nastreeft is het verlichten van de armoedeproblematiek door onder andere kansarme mensen te voorzien van een fiets die zij kunnen gebruiken als transportmiddel voor werk of school.

De fietsen zijn ook ingezet op duurzame projecten zoals healthy lifestyle waarbij fietsen beschikbaar gesteld worden aan mensen binnen de gemeenschap die te kampen hebben met gezondheidsproblemen en hierdoor weinig bewegen. Hiermee is getracht een bijdrage te leveren aan onder andere de bestrijding van diabetes mellitus die een groeiend gezondheidsprobleem is in Suriname.

Kern VHP Rijnmond heeft besloten om samen met een ieder die Suriname een warm hart toedraagt projecten te realiseren om Suriname in deze zware strijd te ondersteunen.

Mocht u aan projecten van Kern Rijnmond willen bijdragen dan kunt u zich aanmelden bij het bestuur van Kern Rijnmond door een mail te sturen naar: vhp.rijnmond@gmail.com.

Voor het bemiddelen/helpen vervoeren/ in-en uitladen van de fietsen wilt kern Rijnmond in het bijzonder de volgende mensen bedanken:
– Bemiddelaar Sharda Ramautar (De Bruggenbouwers)
– Shaam Drigpal en Manodj Drigpal
– Shailesh SankerSing
– Kishan Nathie
– Shaam Ramsaran (NSR Heavy Equipment)
– Bratiekchand Rambaran
– Rakesh Dihaloe
– Shaam Anroedh (SME Shipping)
– Leden van Rijnmond

Zie ook persbericht hieronder:

Hieronder kunt u een aantal foto’s terugvinden van de distributie van de fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes