9 jaar voorzitterschap Chan Santokhi

Op 5 juli jl. heeft Tina Jakoeb in een interview, afgenomen door de heer Kries Bandhoe, de heer Chan Santokhi gefeliciteerd met zijn negen jarig voorzitterschap bij de VHP.

Tina Jakoeb heeft de voorzitter namens VHP Nederland en alle kernen bedankt voor zijn inzet om de VHP van een traditionele hindoestaanse partij te transformeren naar een nationale en multiculturele partij waarbij hij onder andere ook oog heeft gehad voor gendergelijkheid. Deze hervormingen hebben ertoe geleid dat de VHP de regeerverantwoordelijkheid heeft verkregen en vanaf heden kan gaan werken aan een beter Suriname.

Andere onderwerpen die de revue hebben gepasseerd zijn:

– Fake News (het verzoek om de website van VHP Nederland te raadplegen als u informatie wilt hebben omtrent de activiteiten van de VHP).

– Project “Corona hulp Suriname”. Kern Rijnmond ondersteund dit project om hulpbehoevende gezinnen in Suriname te helpen. De Coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat velen in Suriname die onder de armoedegrens leefden het nu zwaar te verduren hebben. Met uw donatie kunt u een gezin voorzien van een voedselpakket voor 2 weken.

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. Hoe meer donaties er komen, hoe meer gezinnen wij kunnen voorzien.

Het volledige interview kunt u hieronder beluisteren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes