VHP NL in Sunfo ivm verkiezingswinst

In verband met het behalen van de verkiezingswinst op 25 mei heeft Sunrise FM een speciale programma aangeboden aan VHP Nederland om de partij te feliciteren. Een gedeelte van dit programma werd gesponsord door Shyam Anroedh, eigenaar van SME Shipping. Er werden interviews afgenomen door de heer Kries Bandhoe en Tina Jakoeb. Luisteraars mochten inbellen om de partij en voorzitter Chan Santokhi te feliciteren. Daarnaast werden kandidaten van de VHP benaderd omtrent de tellingen die op dat moment gaande was in Suriname en de stand van zaken.

Het bestuur van VHP Nederland is verheugd met het behaalde resultaat tijdens de verkiezingen in Suriname onder de leiding van voorzitter Chan Santokhi.

VHP Nederland feliciteert de gekozen VHP kandidaten, vrijwilligers, leden en bestuur met het behalen van dit bijzonder resultaat. Een speciaal woord van dank is gericht tot VHP voorzitter, Chan Santokhi, die met zijn inspirerende leiderschap de VHP heeft weten om te vormen tot een nationale partij, waarin elke Surinamer zich thuis voelt. Zijn werklust, inspirerende visie voor de ontwikkeling van het land, zijn daadkracht en organisatievermogen geleid tot de winst van onze partij gisteren.

Deze grote overwinning van de VHP gisteren is een duidelijk signaal van het Surinaamse volk die al langer roept om verbetering van haar levensomstandigheden.

VHP Nederland gaat ervan uit dat de VHP deze roep van onze landgenoten voor een beter leven, zal weten vorm te geven in uit te voeren beleid, mocht zij deel gaan uitmaken van de nieuw te vormen Surinaamse Regering.

VHP Nederland is ervan overtuigd dat met een regering waar de VHP deel van uitmaakt, het startsein wordt gegeven voor het werken aan de verdere uitbouw en ontwikkeling van de rechtstaat, het onderwijs, de gezondheidszorg, de veiligheid en de economie.

VHP Nederland spreekt de verwachting uit dat de nieuwe regering waarin de VHP deelneemt alle Surinamers zal inspireren bij te dragen aan de ontwikkeling van ons land.

Speciale dank namens VHP Nederland gaat uit naar:

Eigenaar van Sunrise FM, de heer M. Chedi

Eigenaresse van Sunrise FM, mevrouw Kiran

Journalist, de heer Kries Bandhoe

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes