Team VHP Rijnmond: Gefeliciteerd

Team Rijnmond,

Allereerst gefeliciteerd!

Na een periode van onregelmatigheden en onrust is de verkiezingsuitslag eindelijk op 17 juni jl. in Suriname bindend verklaard. De moederpartij onder leiding van voorzitter Santokhi is de grootste partij met 20 van de 51 parlementszetels geworden. VHP Rijnmond is zeer tevreden met het resultaat en feliciteert de partij met de behaalde verkiezingswinst.

VHP Rijnmond heeft district Nickerie in Suriname geadopteerd en heeft de afgelopen jaren zich op verschillende manieren ingezet om ondersteuning in Nickerie te verlenen met o.a. financiële middelen maar ook met goederen middels het project ‘Laat je hart spreken’. Ook tijdens de Coronacrisis is de ondersteuning vanuit VHP Rijnmond optimaal geweest. Zo waren twee leden van VHP Rijnmond, vlak voordat de Coronacrises uitbrak, afgereisd naar Suriname om in Nickerie hun krachten in te zetten tijdens de campagne. De rest van het team heeft hun ondersteuning vanuit Rotterdam verleend via o.a. de sociale media en met het ophalen en verzenden van campagnemateriaal en medische spullen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Suriname gaat op dit moment zware tijden tegemoet vanwege de Corona- en economische crisis. Ook hierin deinst VHP Rijnmond niet terug en neemt het initiatief om de sociaal zwakkeren die niet voor voedsel kunnen betalen te voorzien van een “Coronapakket”. Voor 10 euro kunt u aan onze Surinaamse broeders en zusters een “Coronapakket” schenken. VHP Rijnmond doet een beroep op u. Help mee! Uw steun is hard nodig en van harte welkom. Indien u meer informatie wilt hebben omtrent dit initiatief dan kunt u contact opnemen met Ram Nathi op telefoonnummer 06-42785466.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Tot slot wil ik met dit schrijven alle leden van mijn team hartelijk bedanken voor hun enorme inzet binnen VHP Rijnmond. Jullie ondersteuning is van onmisbare waarde geweest en wordt ontzettend gewaardeerd.

Deze slideshow vereist JavaScript.

PROOST op een vruchtbare samenwerking!

Tina Jakoeb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes