Project ‘Laat je hart spreken’

Beste VHP familie,

De laatste maanden is een opeenvolging van slecht nieuws geweest voor onze familie, vrienden en kennissen in Suriname. De nieuwe wet geldtransactiekantoren, koersstijgingen, de vrees voor een bankencrisis, enzovoorts. Het moreel is duidelijk beïnvloed. Met ook nog eens het Coronavirus is ons geliefd Suriname in een catastrofe beland.

Dit kan gevolgen hebben voor de verkiezing op 25 mei aanstaande. Volgens de regering  wordt er normaal gewerkt aan de voorbereidingen voor de verkiezingen van 25 mei 2020 waarbij er beperkende maatregelen gelden. De kans is groot dat niet democratische krachten in Suriname kunnen  profiteren van de crisissfeer veroorzaakt door het Coronavirus. Om te voorkomen dat kiezers op 25 mei aanstaande uit angst voor gezondheidsrisico’s hun burgerplicht niet vervullen en de stembureaus omzeilen, doet de voorzitter van de VHP,    Chandrikapersad Santokhi,  een beroep op de diaspora om te helpen. De VHP vindt de gezondheid van de burger in een democratische Suriname belangrijk. VHP Nederland wilt de partij daarom gaan ondersteunen door een zending naar Suriname te versturen rond 17 april aanstaande bestaande uit medicijnen, mondkapjes, handschoenen en andere medische hulpmiddelen.

Mocht u of anderen binnen uw netwerk in het bezit zijn van medische hulpmiddelen, dan vragen wij u het te doneren aan de partij door contact op te nemen met L. Soedamah, Jagroep Narain of Tina Jakoeb.

Daarnaast kunt u ook een financiële bijdrage leveren via de tikkie (zie hieronder). Deze is geldig tot en met 5 april aanstaande. U mag zelf een bedrag invullen wat u aan de partij wilt doneren. Mocht het zo zijn dat u niet wilt doneren via een tikkie dan kunt u uw donatie ook overmaken naar rekeningnummer NL53 INGB 0006 588470, ten name van VHP Nederland, onder vermelding van uw naam, adres en VHP Nederland donatie 2020. Mocht u zelf niet in staat zijn om te doneren, dan verzoek ik u uw bijdrage te leveren door de tikkie verder te verspreiden binnen uw familie, vrienden en kennissenkring.

Wilt u meer weten hoe VHP Nederland bijdraagt aan de verkiezing op 25 mei aanstaande, dan verwijs ik u naar de website van VHP Nederland (www.vhpnederland.nl). VHP Nederland is ook actief op  Facebook. Het verzoek aan u alleen om deze pagina zoveel mogelijk te liken en uw vrienden en kennissen te verzoeken dit ook te doen. U kunt ons ook volgen op Instagram, Twitter en LinkedIn. Mocht u content hebben die u wilt delen via de sociale media van VHP Nederland, dan kunt u contact opnemen met Tina Jakoeb.

VHP Rijnmond heeft district Nickerie geadopteerd en zet zich op verschillende manieren in om ondersteuning te verlenen middels het project ‘Laat je hart spreken’. Ook tijdens de Coronacrisis is de ondersteuning vanuit VHP Rijnmond optimaal. Het gehele team zet zich in voor het ophalen en verzenden van hulpgoederen en medische spullen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

RED SURINAME !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes