Oorkonde Shri Shiv Mandir

Op 19 mei 2019 heeft Jay Pahladsing samen met Tina Jakoeb een oorkonde uitgereikt aan de Shiv Mandir namens voorzitter Chan Santokhi.

In oktober 2018 heeft de Shiv Mandir met de Sharad Navratri een goede doelen actie georganiseerd. In dit jaar hebben ze gekozen om het project van VHP ondervoorzitter Jay Pahladsing te steunen. Jay heeft deze actie namens kern Rijnmond opgezet om de Surinaamse basisschool leerlingen te voorzien van schoolbenodigdheden. Door de Mandir is een prachtig bedrag opgehaald van 730 euro, dit bedrag is afgerond naar 800 euro!

De inzet van de Mandir wordt zeer gewaardeerd!

Shiv Mandir:

In eerste instantie is de Shiv Mandir een ontmoetingsplaats voor belijders van het Hindoeïsme in Rotterdam en omstreken. De Shiv Mandir belijdt het Hindoeïsme vanuit de Sanatan Dharm grondbeginselen en vanuit die gedachten worden alle activiteiten ontplooid. Ze stellen ten doel de religieuze en culturele belangen van Hindoestanen te behartigen en te bevorderen en leveren hun bijdrage aan de bevordering van het welzijn Hindoestanen. Ook ontplooien ze diverse activiteiten waaraan elke individu kan deelnemen en participeren. De Shiv Mandir werkt samen met vele organisaties, ook niet Hindoe organisaties, om bewustwording, tolerantie en acceptatie van normen en waarden van een elk te bevorderen. Op deze manier leveren ze een positieve bijdrage aan de leefbaarheid van de omgeving door deze “veelkleurige” samenwerking met organisaties van andere geloofsgemeenschappen in Rotterdam.

Bron: Shri Shiv Mandir Rotterdam

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes