VHP NL bereidt voor op verkiezingen

VHP Nederland heeft met succes een bijeenkomst georganiseerd voor kernleden en sympathisanten op zondag 5 november 2023.

Tijdens deze bijeenkomst heeft de heer Glenn Oehlers, ondervoorzitter van VHP Suriname, een update gegeven over de laatste ontwikkelingen binnen de partij. Hij ging in op de huidige plannen die in de pijplijn staan, met een bijzondere focus op de strategie voor de aankomende verkiezingen. Zijn inzichten boden een waardevol perspectief op de richting die de partij inslaat om haar doelen te bereiken.

Deze bijeenkomst was bijzonder relevant met het oog op de aankomende verkiezingen op 25 mei 2025, waarbij VHP Nederland een actieve rol wil spelen in het behalen van een gunstig resultaat voor de partij. Het bestuur presenteerde zijn visie op een sterke organisatie en besprak de noodzaak voor actieve deelname in verschillende commissies.

Het evenement omvatte verder toespraken van de voorzitter en de secretaris van VHP Nederland, een plenaire discussie, en de bemensing van diverse commissies, gevolgd door een gezamenlijk diner. Het was een getuigenis van de toewijding en het enthousiasme van de leden om een positieve impact te hebben in de aanloop naar de verkiezingen.

VHP Nederland bedankt alle aanwezige kernleden en sympathisanten voor hun waardevolle bijdragen en kijkt uit naar verdere samenwerking en communicatie om de doelstellingen van de partij te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes