In Memoriam: Kamal SankerSing

Met pijn ins ons hart voor de leegte die Kamal achterlaat, maar dankbaar voor de liefde en goede samenwerking geven de volgende leden;

 • Mevr. Tina Jakoeb (voorzitter Kern VHP Rijnmond)
 • Ram Nathie (ondervoorzitter Kern VHP Rijnmond)
 • Shyam Anroedh (penningmeester Kern VHP Rijnmond)
 • Ashwien Sewnath (secretaris Kern VHP Rijnmond)
 • Chintamanie Lachamn (oprichter Kern VHP Rijnmond)
 • Krishna Gopal (oprichter Kern VHP Rijnmond)
 • Arnold Dwarka (oprichter Kern VHP Rijnmond)
 • Ranjan Akloe (oprichter Kern VHP Rijnmond)
 • Kries Bandoe (oprichter Kern VHP Rijnmond)
 • De heer L. Soedamah (voorzitter van VHP Nederland) met droefheid kennis dat van ons is heengegaan onze zeer gewaardeerde collega Kamal SankerSing.

Het Bestuur van Kern VHP Rijnmond en VHP-Nederland brengt de familie, vrienden en kennissen van Kamal SankerSing onze condoleance.

Kamal was een bijzondere collega. Dit kwam op alle mogelijke manieren tot uiting. Aangezien hij Suriname altijd een warm hart toedroeg, was hij binnen de VHP op twee niveaus betrokken namelijk in het hoofdbestuur van VHP Nederland en binnen kern VHP Rijnmond. Zijn bijdrage was groot waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn.

Voor VHP Nederland en Kern Rijnmond heeft hij altijd klaargestaan ondanks zijn drukke agenda. Hij was oprichter tevens lid binnen Kern Rijnmond. Veel van zijn bijdrage die hij geleverd heeft zal ervoor zorgen dat wij Kamal nooit meer zullen vergeten. Zo heeft hij, toen het nieuwe bestuur van Kern Rijnmond vorig jaar in Juni gekozen werd, samen met mij gewerkt aan het ontwerpen van een logo voor kern Rijnmond die ons elke dag zal doen herinneren aan hem. Hij heeft de Kern geholpen met het realiseren van vele projecten. Daarnaast was hij mijn beste adviseur als het ging om de vraag hoe ik Kern Rijnmond kan laten groeien. Hij verzekerde mij altijd dat ik op hem als lid van kern Rijnmond mocht rekenen en altijd bij hem terecht kon als ik vastliep.

Ook in het hoofdbestuur van VHP Nederland was zijn bijdrage zichtbaar. Tijdens de verkiezingen van mei 2020 waren eerder geplande bestelling vanuit de moederpartij misgelopen vanwege COVID. Het ontvangen van campagnespullen voor 25 mei was niet meer te realiseren. Dankzij de medewerking van Kamal heeft VHP Nederland 35000 pennen kunnen versturen naar Suriname. Hij was verder een professionele ontwerper en kon mij altijd overtuigen waarom hij voor een bepaald ontwerp had gekozen en wat zijn gedachtegang was.

Goed was nooit goed genoeg voor Kamal. Alles wat hij deed moest tot in de puntjes uitgewerkt worden. Hij was een man van regeltjes en van structuur. Soms moest ik een halt roepen en tegen hem zeggen dat zijn ontwerp goed genoeg was.

Recentelijk had hij de wens uitgesproken om deel te willen nemen in het hoofdbestuur zodat hij Kern Rijnmond in het hoofdbestuur zou gaan vertegenwoordigen en kwam met veel ideeën hoe hij vanuit het hoofdbestuur een bijdrage kon leveren aan de armoede die op dit moment heerst in Suriname.  Dat is hem helaas niet meer gegund.

Wij zijn bedroefd en verslagen door dit bittere verlies. Kamal had een bijzondere plek binnen Kern Rijnmond. Je afwezigheid doet ons beseffen hoe intens dierbaar jouw aanwezigheid was. Wij zullen jou in onze harten blijven dragen als een collega die onder alle omstandigheden altijd zichzelf bleef en zich bleef inzetten voor onze Kern en voor Suriname.

Kern Rijnmond en VHP Nederland kijken terug op een positieve intensieve samenwerking en zullen nu moeten leren leven met dit grote verlies. Het verdriet dat wij nu om het heengaan van Kamal ondervinden, zal met het verloop van de tijd veranderen in een gevoel van dankbaarheid. Dankbaarheid om alle liefde die hij tijdens zijn leven aan ons gegeven heeft en dankbaar omdat wij een deel van ons leven met hem hebben mogen delen.

Kamal, de tijd was helaas te kort maar jouw levenslust, doorzettingsvermogen, creatieve geest en warme betrokkenheid hebben velen van ons geïnspireerd.

Speciaal voor jou Kamal namens ons allen:

Een lege plek, een groot gemis.
Een fijne herinnering is al wat er nog is.
Waar ben je nu, vragen wij ons af.
Wij voelen nog de liefde die jij ons gaf.
Jou te kennen vonden wij fijn.
Je los te laten doet ons veel pijn.
Wij zullen je missen in dit leven en altijd om je blijven geven”
      

Toine Lacet –

Rust zacht lieve Kamal SankerSing. Wij zullen je intens missen!

One comment on “In Memoriam: Kamal SankerSing”

 1. Chittra SankerSing - Maggan schreef:

  Kunt u dit aub mailen naar mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes