In Memoriam: Iwan Raghoebarsing

Op 2 mei jl. is er een herdenkingsdienst geweest voor Iwan Soebhaschand Raghoebarsing georgansieerd door ASAN, NEHOB Den Haag, Kenniskring NL, Sociëteit Tagore, FAS-Ned en VHP-NL.

Het Bestuur van VHP-Nederland condoleert de familie met het heengaan van een echtgenoot, een vader, oom en vriend.

Iwan was een man met een groot hart voor onze gemeenschap. Ondanks zijn drukke baan als douanier op Schiphol was hij als bestuurder intensief betrokken bij de activiteiten van VHP- Sympathisanten Nederland en later bij VHP-Nederland. Hij was altijd bereid mee te denken over de ontwikkelingen in Suriname. De Familie Raghoebarsing waar Iwan uit voorkomt speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de vernieuwing binnen de VHP. Iwan was nauw betrokken bij deze ontwikkelingen en een grote vriend, vertrouwensman, en ondersteuner van de activiteiten van zijn broers voor vernieuwing binnen de VHP. Hij was tevens de grote man achter de promotie van het boek “Uit de klei van Saramacca” geschreven door broer Stanley, dat handelt over zijn familiegeschiedenis.

VHP-Nederland wenst zijn familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
VHP Nederland is blij dat wij vele jaren mochten beschikken over de inzet van Iwan Raghoebarsing.

Moge zijn Atma een goede bestemming vinden.

2 comments on “In Memoriam: Iwan Raghoebarsing”

 1. Dennis Zuidervaart schreef:

  Vandaag bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van Iwan. Ik wil bij deze de familie en vrienden van Iwan heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Wij hebben Iwan , tijdens zijn werkzaamheden voor de douane, regelmatig over de vloer gehad. Altijd gezellig, in voor een lolletje maar nooit het doel van de douane uit het oog verliezend.
  Wij hebben hem altijd graag gezien.

  Expeditiebedrijf HN Post en Zonen Pijnacker.

  1. Tina schreef:

   Dank voor uw reactie. Uw allen ook gecondoleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes