Felicitatie namens Kern VHP Rijnmond

Op zaterdag 18 juni was Kern VHP Rijnmond uitgenodigd om samen met familie, vrienden en kennissen de 35 ste verjaardag van Shaam Ramsaran te vieren. Het was mij een genoegen om Shaam namens Kern VHP Rijnmond, Boentje Rigpal, Mahender Rigpal, Shaam Rigpal en Anand Kalpoe te feliciteren.

Shaam is een duizendpoot. Al jaren zet hij zich onbaatzuchtig in voor anderen die onder de armoedegrens leven in zowel Nederland en Suriname. Zo heeft hij met zijn donatie Kern VHP Rijnmond in staat gesteld om onder andere het fietsenproject te realiseren. Eén van de belangrijkste doelen van dit project was het verlichten van de armoedeproblematiek door onder andere kansarme mensen te voorzien van een fiets die zij kunnen gebruiken als transportmiddel voor werk of school. Daarnaast heeft Kern VHP Rijnmond in het jaar 2021 dankzij de donatie van Shaam een tweede container naar Suriname verscheept met hulpgoederen bestaande uit onder andere levensmiddelen, schoolmeubilair, rolstoelen, incontinentiematerialen en nog veel meer. Het doel van deze zending was om mensen te helpen die het hardst getroffen zijn door de coronapandemie in Suriname.

Shaam is een inspiratiebron voor eenieder. Wij wensen hem heel veel jaren van geluk en gezondheid toe en bedanken hem voor een vruchtbare samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes