Evaluatiedocument 2020 VHP NL

Het afgelopen jaar is in alle opzichten voor de VHP en VHP-Nederland een bewogen jaar geweest. 2020 is het jaar waarin de VHP als grootste partij uit de bus kwam bij de afgelopen verkiezingen in Mei 2020. Dit is een mijlpaal in de geschiedenis van de VHP. Niet eerder is het voorgekomen dat de VHP zelfstandig als grootste partij uit een verkiezing in Suriname is gekomen. Het vormt een kroon op het werk van voorzitter Chan Santokhi die bij zijn aantreden als nieuwe VHP voorzitter zich sterk heeft gemaakt om de partij open te gooien voor iedere Surinamer. De overweldigende stembus uitslag is hier mede het gevolg van.

Zijn bezoeken aan de diverse buurten in Paramaribo, de districten en het binnenland hebben geleid tot een inspirerend verkiezingsprogramma waar de kiezers zich in hebben herkend. De aansprekende kandidaten op de verschillende VHP kieslijsten maakten van de VHP de grootste politieke partij in Suriname die nu o.l.v. Santhoki/Brunswijk de nieuwe Surinaamse regering leidt met als partners VHP, ABOP, NPS en de PL.

In onderstaande evaluatie krijgt u een indruk van de vele activiteiten die VHP-Nederland heeft ondernomen om haar bijdrage te leveren aan de versterking van de VHP. De verkiezingen van 2020 in Suriname stonden in het teken van de corona uitbraak. Door deze uitbraak vond de promotie van de VHP plaats middels social-media. Voor meer informatie kunt u de website, Facebook, LinkedIn en Instragram pagina van VHP Nederland raadplegen.

VHP-Nederland is bijzonder trots dat zij zowel financieel als wel in de vorm van pakketten met computers, boeken, rolstoelen, pennen, zorg materiaal etc. heeft mogen bijdragen aan het verkiezingssucces van de moederpartij.

In Nederland heeft VHP-Nederland de voorzitter van de VHP in de afgelopen jaren begeleidt bij zijn missie de landgenoten in Nederland te betrekken bij de ontwikkeling van Suriname. Bij de afgelopen verkiezingen hebben de Surinamers in Nederland hun familie in Suriname opgeroepen om massaal te stemmen voor verandering. Velen hebben opgeroepen op de VHP te stemmen, zo ook de prominenten van VHP-Nederland. Dit alles heeft geresulteerd in 20 zetels voor de VHP.

VHP-Nederland is verheugd hieraan een wezenlijke bijdrage te hebben geleverd. Al onze leden, vrijwilligers, sympathisanten en donateurs willen wij hierbij hartelijk danken voor hun inzet. Wij hopen dat het lezen over onze activiteiten in 2020 u mag inspireren ons verder te ondersteunen met uw kennis, kunde, middelen en uw enthousiaste inzet.

De VHP wensen wij kracht en wijsheid toe bij de ontwikkeling van ons geliefd Suriname.

U allen wenst VHP-Nederland een voorspoedig 2021.

Het document kunt u hieronder raadplegen.

Evaluatiedocument VHP Nederland 2020

Het document is samengesteld door Tina Jakoeb en kan via deze link gedownload worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes