Rijnmond in gesprek met ABOP NL

Deze week heeft Kern VHP Rijnmond een vruchtbaar gesprek gehad met Gilmar Macnack, vertegenwoordiger van ABOP in Nederland. Tijdens het gesprek waren aanwezig: Mevr. Tina Jakoeb, de heer Ram Nathie, de heer Ashwien Siewnath en de heer Shyam Anroedh.

Kern VHP Rijnmond heeft besloten om samen met eenieder die Suriname een warm hart toedraagt projecten te realiseren om Suriname in deze zware tijden (COVID en de economische crisis) te ondersteunen. Het is nu meer dan ooit noodzakelijk om onze krachten te bundelen om het land Suriname te redden. In het kader hiervan heeft Kern VHP Rijnmond reeds verschillende sociale projecten ondernomen zoals 500 schooltassen voor de GLO-leerlingen in Suriname, 530 voedselpakketten ten behoeve van kansarmen in Suriname, mondkapjes tegen verspreiding van corona en nog vele andere projecten die u kunt terugvinden op de website van Kern VHP Rijnmond (www.vhprijnmond.nl).

De heer Macmack heeft een breed netwerk van investeerders en is bereid om samen met Kern VHP Rijnmond niet alleen naar mogelijkheden te zoeken om sociale projecten te ondernemen, maar ook te onderzoeken hoe de diaspora vanuit Nederland verder kan bijdragen aan het wederopbouwen van Suriname.

Stichting Kern VHP Rijnmond is oprecht geïnteresseerd in een constructieve en vruchtbare samenwerking met ABOP Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes