Verkiezingsbijeenkomst VHP Nederland

Op 25 mei 2020 heeft VHP Nederland in besloten kring de verkiezingen in Suriname live gevolgd. In verband met de Coronacrisis en de maatregelen van de overheid was besloten om maximaal 30 personen uit te nodigen met in achtneming van de 1,5 meter afstand.

De uitgenodigde pers werd in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan het bestuur van VHP Nederland. De voorzitter van VHP Nederland, de heer Lachman Soedamah is tijdens het interview ingegaan op de economische situatie in Suriname en de noodzaak voor een nieuwe regering. De VHP is de enige partij die in staat is om Suriname te redden. Het diaspora beleid onder bewind van de huidige regering is doodgebloed. Er is helemaal geen samenwerking tussen Suriname en Nederland. Hier moet verandering in komen. De diaspora speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van Suriname. Er is kennis, kunde en kapitaal aanwezig binnen de diaspora waarmee Suriname gered kan worden. Het is daarom van groot belang dat er o.a. een diasporabeleid komt wanneer de VHP regeermacht zal verwerven.

Later op de avond werden genodigden in de gelegenheid gesteld om twee vragen te beantwoorden namelijk: wat zijn hun verwachtingen als het gaat om de verkiezingsuitslag en waarom men voor de VHP heeft gekozen.

Tot slot werd door Tina Jakoeb live verbinding gemaakt in Suriname met o.a. kandidaten en andere leden van de partij omtrent de stand van zaken.

Vanwege het vijf uur tijdverschil met Suriname werd de bijeenkomst afgesloten omstreeks 01:30 uur in de ochtend op 26 mei.

Met speciale dank aan:

Voorzitter Lachman Soedamah, Annelies Sheotahul, Henk Lalji, Jagroep Narain, Roy Ashruf, Sharda Ramautar en alle aanwezigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes