Coronahulpactie voor Suriname

De deelnemende organisaties Stichting Kern VHP Rijnmond, Amor Nederland en Suriname, Stichting Satya Dharma, Himmat en IndianLight Foundation zijn blij dat zoveel mensen gedoneerd hebben aan de hulpactie voor Suriname.

Vanwege de uitbraak van COVID-19 zijn burgers in Suriname onevenredig hard getroffen. De strenge maatregelen om te voorkomen dat COVID-19 zich verspreid heeft o.a. ervoor gezorgd dat velen hun baan zijn kwijtgeraakt en daardoor in armoede is beland.

Stichting Kern VHP Rijnmond heeft in samenwerking met o.a. Amor Nederland en Suriname, Stichting Satya Dharma, Himmat en IndianLight Foundation een project in Nederland geïnitieerd om in het bijzonder gepensioneerden en sociaal zwakkeren eenmalig te voorzien van een Coronapakket omdat deze doelgroep nog kwetsbaarder is geworden. Het gaat om een éénmalige hulpactie waarbij minimaal 1000 huishoudens van een Coronapakket worden voorzien in alle 10 districten.

Met de donatiegelden worden Coronapakketten aangeschaft bestaande uit: rijst, olie, uien, knoflook, zout, aardappelen, suiker, meel, boter, jam, bruine bonen, gele erwten, tomatenpuree, afwasmiddel, havermout en beschuit.

Op basis van legitimatiebewijs wordt gecontroleerd en geregistreerd welke huishoudens in aanmerking komen voor een pakket. De lijst met de namen van de ontvangers zal aan het einde van het project ter inzage liggen bij Amor Nederland en Suriname. De coördinatie in Suriname vindt plaats onder leiding van dhr. mr. Ramesh
Malahe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Powered by WordPress - Theme by Dessign Themes